Monday 16 July 2018

crostar_tkd@yahoo.com

Tomislav Open 2017.

3.6.2017. je naša ekipa nastupila u Tomislavgradu na međunarodnom taekwondo turniru Tomislav Open 2017., na kojem je sudjelovalo 230 natjecatelja iz Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine. Naša ekipa je ostvarila super rezultat osvojivši 15 medalja, 3 ekipna pehara i titulu najboljeg borca.

Zlato: Dominik Granić, Andrej Matić, Matej Vidačak, Antonio Rezo, Dorijan Matić, Roko Baković, Matej Sesar.

Srebro: Roko Rozić, Luka Penavić, Jure Groznica.

Bronca: Iva Grbešić, Nika Šunjić, Ivo Planinić, Josip Bevanda, Petar Bosnić.

Osvojili smo 3 ekipna pehara, i to za ekipno 2. mjesto u sveukupnom poretku, ekipno 2. mjesto u vrtićancima i ekipno 2. mjesto u mlađim kadetima. Andrej Matić je proglašen najboljim mlađim kadetom turnira. Do zlata je došao s 4 odlične borbe i sljedećim uvjerljivim rezultatima: 18:3, 22:1, 11:5, 16:2.

S Cro Starom je nastupio i naš taekwondo klub Široki Brijeg, koji su predstavljala 3 natjecatelja.  Tvrtko Jelić se s 2 pobjede izborio za srebro. Fran Mandić je imao 1 pobjedu, no nije mu bila dovoljna za broncu, kao ni njegovom bratu Ivanu Mandiću. Taekwondo klub Široki Brijeg je počeo s radom prošle godine u 10. mjesecu. U ovom kratkom vremenu su za Široki Brijeg osvojene 3 medalje u taekwondo-u: Mateo Zeljko – bronca (Mostar), Leon Lovrić – bronca (Karlovac) i sada Tvrtko Jelić – srebro (Tomislavgrad). 

Ekipe su u Tomislavgrad vodili treneri Damir Šunjić i Miran Đorđevski.

 

 

Upis --- trenirajte s nama

 • Grupa za naše male članove +

  Taekwondo klinci je vesela dječja grupa, koja uspješno okuplja malu djecu u našem klubu još od 2005. godine. Read More
 • 1

 • Suci +

  U našem klubu imamo vrlo kvalitetan sudački kadar... Read More
 • 1
 • WTF Taekwondo +

  Malo o taekwondo-u... Read More
 • 1