Tuesday 22 October 2019

crostar_tkd@yahoo.com

Doktori preporučuju tkd klince

Grupu TAEKWONDO KLINCI preporučuju i podržavaju i naši doktori, kao na primjer dr. Željka Bilinovac, specijalist pedijatar i dr. Goran Moro, specijalist ortoped (KBC Mostar na Bijelom brijegu).

Pročitajte šta oni kažu o našoj grupi:

dr. Bilinovac, specijalist pedijatar:
"Kao dječja doktorica mišljenja sam da je program taekwondo klinci jako dobra ideja. Do sada u našem gradu još nisam čula za sličan program, pa ga zato i preporučujem, jer je jako bitno da postoji grupa u kojoj će rad biti prilagođen djeci. Ovim vidom vježbanja će djeca moći utrošiti svoju energiju na jedan kvalitetan i kreativan način, što će rezultirati s pravilnim tjelesnim razvojem te djece, ali i njihovom boljom koncentracijom. Pravilan razvoj djece te dobi je stvar na koju svi moramo obratiti pozornost, jer se mogu uočiti problemi zbog nepravilnog sjedenja u školi, nošenja teških školskih torbi i sličnog. Boljom koncentracijom će djeca biti u stanju detaljnije se posvetiti svojim zadacima i ostvariti bolji uspjeh."

dr. Moro, specijalist ortoped:
"Preporučujem program taekwondo klinci za djecu uzrasta 6 - 8 godina, jer će djeca s ovim sportom, odnosno ovim vidom vježbanja razviti i poboljšati važne sposobnosti kao što su koordinacija, fleksibilnost, ravnoteža i snaga, koji su im potrebni za pravilan razvoj. Djeca također poboljšavaju svoju koncentraciju, samopouzdanje ali i smisao za timski rad i ljubav za sport."

Upis --- trenirajte s nama

  • Grupa za naše male članove +

    Taekwondo klinci je vesela dječja grupa, koja uspješno okuplja malu djecu u našem klubu još od 2005. godine. Read More
  • 1

  • Suci +

    U našem klubu imamo vrlo kvalitetan sudački kadar... Read More
  • 1
  • WTF Taekwondo +

    Malo o taekwondo-u... Read More
  • 1