Thursday 5 August 2021

crostar_tkd@yahoo.com

Omiš Open 2019.

U subotu 12.10.2019. smo nastupili na međunarodnom taekwondo turniru Omiš Open 2019 / Omiš Limač kup 2019. Ostvareni su izvrsni rezultati. 13 natjecatelja izborilo se za 14 medalja (5 zlata, 8 srebra, 1 broncu) i ekipni pehar za 2. mjesto u sveukupnom plasmanu Omiš Limač kupa.

Zlato: Antonio Rezo, David Rezo (2 zlata), Doris Zlomislić, Iva Šunjić

Srebro: Josip Bevanda, Damir Ćubela, Nika Šunjić, Doris Zlomislić, Romano Blažević, Matej Zelenika, Anđela Arapović

Bronca: Lucija Kovačević

Nastupio je još i Luka Kovačević, koji se ovaj put nije uspio izboriti za medalju.

Pored osvojenog ekipnog pehara za 2. mjesto u sveukupnom plasmanu Omiš Limač kipa, zauzeli smo 2. mjesto u ekipnom poretku mlađih kadeta Limač kupa, dok je Iva Šunjić najbolja mlađa kadetkinja Limač kupa, a Antonio Rezo drugi na listi najboljih mlađih kadeta Omiš Opena.

Jako nam je žao što se nisu registrirali rezultati discipline kick, jer vjerujemo da bi David i Doris bili prvi u muškoj i ženskoj konkurenciji. Imali su dosta kola s velikim brojem bodova, a to bi nam donijelo i još jedan pehar u ekipnom plasmanu.

Na turniru u Omišu nastupilo je oko 300 natjecatelja.

Naši natjecatelji su i ovaj vikend bila izvrsni i jako motivirani. Ostvarili smo veliki broj pobjeda, naši članovi su pokazali veliki napredak, a tome je pridonijela i naša nova dvorana na Rudniku, koja nam pruža izvrsne uvjete za rad. Kad se trudimo na treningu i redovno dolazimo na trening, onda dolaze i rezultati. Pored ostvarnih rezultata treba se istaći i druženje naše djece i navijanje i poticanje jedni drugih, pomažu jedni drugima, što je za veliku pohvalu, a to su sve vrijednosti, koje gradimo unutar našeg kluba.

Velika hvala i roditeljima na lijepom druženju i navijanju. 

Braća Rezo su i na ovom turniru ostvarili izvrsne rezultate. Antonio je osvojio zlato, a tijekom ove godine ima sve zlatne medalje, osim jednog srebra. Njegov mlađi brat David je nastupio u 2 discipline, te osvojio 2 zlata.

Posebno treba pohvaliti i malu Doris Zlomislić kao i Ivu Šunjić, koje su se odličnim nastupima izborile za zlatne medalje, a objema je ovo bio prvi nastup. 

I ostatak ekipe je za veeeeeliku pohvalu, jer su ostvarili veliki broj pobjeda i imali odlične borbe.

Nakon turnira smo posjetili City centar u Splitu, gdje smo se povodom rođendana City centra jako lijepo zabavili, gledali show program, sudjelovali u raznim radionicama, te smo tako imali jedan jako uspješan i jako zabavan dan.

BRAVO EKIPA :-)))

 

Upis --- trenirajte s nama

 • Grupa za naše male članove +

  Taekwondo klinci je vesela dječja grupa, koja uspješno okuplja malu djecu u našem klubu još od 2005. godine. Read More
 • 1

 • WTF Taekwondo +

  Malo o taekwondo-u... Read More
 • 1
 • Rekreacija za odrasle +

  U našem klubu nudimo i rekreaciju za odrasle. Ovo nije samo grupa za roditelje, nego i za sve odrasle, koji Read More
 • 1
 • Naše druge klupske aktivnosti +

  Potičemo i druge sposobnosti naših članova Read More
 • 1