Thursday 5 August 2021

crostar_tkd@yahoo.com

Državno prvenstvo Zvornik 2021.

U subotu 19.6.2021. je u Zvorniku održano državno prvenstvo, na kojem je bio prijavljen 501 natjecatelj. Naš klub je predstavljalo 7 natjecatelja, koji su se izborili za 5 državnih medalja: srebro i 4 bronce.

Državna viceprvakinja je postala Iva Marić. Iva ne propušta nijedan redovni trening, nijedan dodatni trening za sportaše, i redovno se natječe, pa je i ovaj uspjeh bio očekivan. Ovo je bio Ivin tek treći turnir po redu. Ove godine je nastupila još na dva turnira, na kojima je osvojila čak 4 medalje: 2 zlata, srebro i broncu.

Iva Grbešić, Ana Grbešić, Iva Šunjić i Luka Bošnjak su treći u državi. Luka Bošnjak je u ovoj godini već osvojio zlato i tri bronce, a Ana Grbešić, Iva Grbešić i Iva Šunjić su se u 2021. okitile broncama.

Na državnom prvenstvu su još nastupili Josip Bevanda i Nika Šunjić, koji se ovaj put nisu uspjeli izboriti za medalju. U ovoj godini je Josip osvojio zlato i broncu, dok se Nika okitila zlatom.

Čestitke svim našim sudionicima državnog prvenstva, a posebno osvajačima medalja. Kao što smo puno puta naglasili, državno prvenstvo je najvažnije natjecanje unutar naše država, a potom ide Federalno prvenstvo, pa Prvenstvo Herceg-Bosne, a ostali turniri su priprema za navedena tri. Zato pohvala ekipi, koja je nastupila u Zvorniku na trudu i zalaganju i što prate taj plan i program. Uspjeh onda ne može izostati.  

Hvala i roditeljima na lijepom druženju. 

Ekipa, koja je išla s trenericom Klaudiom, imala je malu turneju kroz BiH. Trenerica je ekipu počastila obilaskom Sarajeva i Tuzle. U Sarajevu se ekipa jako zabavila u posjeti Muzeju optičkih iluzija, a u Tuzli je ekipa posjetila fantastičan Zoo a vozili su se i na šestosjedu biciklu. Ekipa se jako zabavila. Kao i uvijek, lijepo je spojiti uspjeh i zabavni sadržaj.

 

Upis --- trenirajte s nama

 • Grupa za naše male članove +

  Taekwondo klinci je vesela dječja grupa, koja uspješno okuplja malu djecu u našem klubu još od 2005. godine. Read More
 • 1

 • WTF Taekwondo +

  Malo o taekwondo-u... Read More
 • 1
 • Rekreacija za odrasle +

  U našem klubu nudimo i rekreaciju za odrasle. Ovo nije samo grupa za roditelje, nego i za sve odrasle, koji Read More
 • 1
 • Naše druge klupske aktivnosti +

  Potičemo i druge sposobnosti naših članova Read More
 • 1