Saturday 25 January 2020

crostar_tkd@yahoo.com

U subotu 11.1.2020. je u našu dvoranu sletjela Bibi, koja je došla iz svemira, kako bi razmijenila svoja iskustva s našim članovima. Bibi je svemirka, koju su naša djeca učila hrvatskom jeziku i nekim stvarima s planete Zemlje, a inače se razgovaralo o mnogim korisnim i zanimljivim…
Nakon kratke blagdanske stanke krećemo opet s treninzima u utorak 7.1.2020. godine, i to po uobičajenom rasporedu. Sportaši odmah počinju sa svojim terminom u utorak 7.1.2020. u 20 sati. Vidimo se u dvorani :-)
Ekipa, koja je bila drama uspješna na Prvenstvu Herceg Bosne, dobila je za nagradu odlazak u kino. Gledali smo film Adams Family a trenerica je ekipu častila kartama i grickalicama. Film je bio odličan, baš smo se nasmijali i jako zabavili. Radujemo se sljedećem odlasku u kino.
U nedjelju, 27.10.2019., se 33 člana našeg kluba uputilo u prirodu na klupsko planinarenje po onoj staroj izreci "U zdravom tijelu, zdrav duh". Peli smo se na Planinicu, prešli 8.5 km i 600 m uspona.
Od ponedjeljka 2.9.2019. startaju sve naše grupe, i to po sljedećem rasporedu: TAEKWONDO KLINCI - djeca od 4 do 6 godina - uto i čet u 19 sati NOVI ČLANOVI / POČETNICI od 7 godina i stariji - uto i pet u 19 sati REKREACIJA ZA ODRASLE…
Naši kadeti Andrej Matić i Matej Vidačak su u subotu 17.8.2019. otputovali na taekwondo kamp na Viru. Kamp organizira Taekwondo Savez Federacije BiH a trajat će tjedan dana. Našim kadetima želimo dobro vrijeme za kupanje i dobre treninge.

Upis --- trenirajte s nama

 • Grupa za naše male članove +

  Taekwondo klinci je vesela dječja grupa, koja uspješno okuplja malu djecu u našem klubu još od 2005. godine. Read More
 • 1

 • Suci +

  U našem klubu imamo vrlo kvalitetan sudački kadar... Read More
 • 1
 • WTF Taekwondo +

  Malo o taekwondo-u... Read More
 • 1