Wednesday 24 July 2024

crostar_tkd@yahoo.com

Veliki klupski karneval 2023.

U utorak 21.2.2023. smo organizirali naš veliki tradicionalni klupski karneval. I ove godine je sudjelovao veliki broj djece, i to njih 60, te su djeca bila podijeljena u dvije grupe. Obje grupe su se zabavile s animatorima koji su imali bogat sadržaj te se nakon mnoštva igrica, glazbe, plesa pristupilo odabiru najboljih maski.

Dosta djece je falilo zbog bolesti. U svakoj skupini smo birali najbolje maske i to na način kako se na taekwondo turnirima dodjeljuju medalje: prvo mjesto, drugo mjesto i dva treća mjesta.

Svaka maska je imala prigodu predstaviti se te je žiri bodovao sve sudionike. Nakon nekoliko eliminacijskih krugova su treneri kluba Klaudia Marić, Boris Knezović i Teo Jergović uz prijedloge animatora proglasili one najbolje.

U grupi male djece najbolje maske su imali sljedeći:

1.Iva Marinčić

2.Noa Mikulić

3.Ivan Jelčić i Nika Slišković

 

U grupi starije djece najbolje maske su imali:

1.Mia Drežnjak

2.Lana Šunjić

3.Ana Drežnjak i Mihael Vidačak

 

Svako dijete koje je sudjelovalo na karnevalu je dobilo poklon paketić a najbolje maske su dobile posebne nagrade. Od srca želimo zahvaliti tvrtki Union Foods koja nam je osigurala poklon paketiće i na čijoj suradnji tijekom proteklih godina smo jako zahvalni. Karneval je besplatan za sve naše članove te smo na ovaj način omogućili djeci odličnu zabavu uz nagrade bez dodatnih troškova roditelja.

Ovo nije jedina stvar koju treneri kluba organiziraju za svoje članove. Nedavno su roditelji kluba imali prigodu slušati jedno vrlo korisno predavanje o zdravoj prehrani djece nutricionistice Nevene Pandže. Ovo predavanje je također bilo besplatno a roditelji i stariji uzrasti sportaša su dobili mnogo savjeta o tome što jesti prilikom održavanja kilaže, što jesti na turniru ali i prijedloge za školsku užinu.

 

Upis --- trenirajte s nama

 • Grupa za naše male članove +

  Taekwondo klinci je vesela dječja grupa, koja uspješno okuplja malu djecu u našem klubu još od 2005. godine. Read More
 • 1

 • WTF Taekwondo +

  Malo o taekwondo-u... Read More
 • 1
 • Rekreacija za odrasle +

  U našem klubu nudimo i rekreaciju za odrasle. Ovo nije samo grupa za roditelje, nego i za sve odrasle, koji Read More
 • 1
 • Naše druge klupske aktivnosti +

  Potičemo i druge sposobnosti naših članova Read More
 • 1