Wednesday 24 July 2024

crostar_tkd@yahoo.com

Fojnica Open 2023.

U subotu 3.6.2023. je u Fojnici održan 25. Fojnica Open, međunarodni taekwondo turnir koji je okupio natjecatelje iz Hrvatske, Crne Gore i cijele Bosne i Hercegovine. Naš klub je predstavljalo troje odvažnih u najmlađim uzrasnim skupinama a bili su više nego odlični.

3 naših malenih se izborilo za čak 5 medalja (2 zlata i 3 bronce) i pehar.

Marko Bevanda je u mlađim kadetima osvojio zlato, Mia Drežnjak je u mlađim kadetkinjama osvojila zlato, broncu i pehar za najbolju djevojčicu njene uzrasne skupine a Mateo Barbarić izborio se za dvije bronce.

Marko Bevanda je i protekli vikend osvojio zlatnu medalju i dominira svojom kategorijom. Iz turnira u turnir je sve bolji i bolji a o tome svjedoče i njegovi rezultati.

Mia Drežnjak također niže medalje od početka godine a najboljom djevojčicom svoje uzrasne skupine proglašena je još u Kaknju i Bugojnu te joj je ovo 3. titula u ovoj godini.

Mateo Barbarić se tek počeo natjecati u uzrastu vrtićanaca ali stalno napreduje i na 3 turnira na kojima je do sad bio osvojio je čak 6 medalja. Ima mogućnost nastupa u dvije discipline te se izborio za zlato, 2 srebra i 3 bronce.

Naša malena ali žestoka trojka je bila više nego odlična i jako smo zadovoljni rezultatima. Ono što je najbitnije jeste da napreduju i da su sve bolji i bolji iz turnira u turnir. U Fojnici smo se predstavili s ovom malom ekipom jer nam jedan dio natjecatelja ima ekskurzije i slične obveze a jedan dio odmara od turnira koje smo imali nekoliko vikenda zaredom. Radimo po planu i programu a do sad smo i premašili zacrtane ciljeve.

Fojnica Open se održao u sportskoj dvorani srednjoškolskog centra Fojnica na 3 borilišta s elektronskom opremom Daedo.

Ekipu u Fojnicu je vodila trenerica Klaudia Marić.

Čestitamo našim natjecateljima :-)

 

Upis --- trenirajte s nama

 • Grupa za naše male članove +

  Taekwondo klinci je vesela dječja grupa, koja uspješno okuplja malu djecu u našem klubu još od 2005. godine. Read More
 • 1

 • WTF Taekwondo +

  Malo o taekwondo-u... Read More
 • 1
 • Rekreacija za odrasle +

  U našem klubu nudimo i rekreaciju za odrasle. Ovo nije samo grupa za roditelje, nego i za sve odrasle, koji Read More
 • 1
 • Naše druge klupske aktivnosti +

  Potičemo i druge sposobnosti naših članova Read More
 • 1