Wednesday 24 July 2024

crostar_tkd@yahoo.com

Korčula Open 2023.

U subotu i nedjelju 26./27.8.2023. na Korčuli je održan međunarodni taekwondo turnir Korčula Open koji se održao pod otvorenim nebom u centru Korčule. Nastupilo je oko 450 natjecatelja iz 4 države a mi smo se izborili za 13 medalja, 2 titule najboljeg natjecatelja i 3 ekipna plasmana.

Osvojeno je 13 medalja, od toga 3 zlata, 3 srebra i 7 bronci.

Zlato: Mia Ivanković, Gabriel Ćeško, Petar Šimun Zovko.

Srebro: Josip Bevanda, Jelena Ćeško, Ana Drežnjak.

Bronca: Aleksandra Čabrilo, Iva Marić, Jelena Ćeško, Lana Miljko, Marko Bošnjak, Gabriel Ćeško, Mia Drežnjak.

Pripale su nam dvije titule najboljih natjecatelja. Mia Ivanković je proglašena najboljom kadetkinjom dok je Gabriel Ćeško proglašen najboljim vrtićancem turnira.

Postignuta su i tri ekipna plasmana: ekipno 3. mjesto u vrtićancima, ekipno 3. mjesto u mlađim kadetima, ekipno 3. mjesto u kadetima.

Cijela ekipa je bila odlična što pokazuju i naši rezultati. S malim brojem natjecatelja smo uspjeli osvojiti 3 ekipna plasmana u tri različita uzrasta, u vrtićancima, mlađim kadetima i kadetima. Posebna pohvala ide za Miu i Gabriela koji su imali izvrstan nastup te su zasluženo proglašeni najboljim natjecateljima svog uzrasta.

Na turniru je nastupilo 35 ekipa iz Bosne i Hercegovine, Slovačke, Luxemburga i Hrvatske. Lokacija turnira je bila jako atraktivna. Borilišta su bila u amfiteatru uz plažu te je turnir u večernjim satima privukao i veliki broj turista koji su uživali u borbama. 

Pored turnira obišli smo Stari grad Korčule ali i otok Badiju na kojem smo imali priliku vidjeti jelene lopatare. Kupali smo se svaki dan na bazenu, na Korčuli i na Badiji te smo uz odlično druženje zaista imali jedno predivno iskustvo na Korčuli. 

 

Upis --- trenirajte s nama

 • Grupa za naše male članove +

  Taekwondo klinci je vesela dječja grupa, koja uspješno okuplja malu djecu u našem klubu još od 2005. godine. Read More
 • 1

 • WTF Taekwondo +

  Malo o taekwondo-u... Read More
 • 1
 • Rekreacija za odrasle +

  U našem klubu nudimo i rekreaciju za odrasle. Ovo nije samo grupa za roditelje, nego i za sve odrasle, koji Read More
 • 1
 • Naše druge klupske aktivnosti +

  Potičemo i druge sposobnosti naših članova Read More
 • 1