Wednesday 24 July 2024

crostar_tkd@yahoo.com

Otvoreni Kup Federacije BiH 2023. Sarajevo

U subotu 11.11.2023. nastupili smo na Otvorenom Kupu Federacije BiH koji se održao u Sarajevu u sportskoj dvorani Goran Čengić. 18 naših članova se izborilo za čak 23 medalje (7 zlatnih, 8 srebrnih, 8 brončanih), 2 ekipna plasmana i 2 titule najboljeg natjecatelja.

Zlato: Mia Ivanković (2 zlata), Niko Krešić (2 zlata), Antonia Marić, Marko Bošnjak, Iva Marić.

Srebro: Mateo Barbarić, Marko Bevanda, Ana Drežnjak, Jelena Ćeško, Iva Marić, Petar Šimun Zovko, Petra Pavlović, Mia Drežnjak.

Bronca: Mia Drežnjak, Petra Bukvić, Antonia Marić, Mateo Barbarić, Nika Slišković, Ana Grbešić, Josip Bevanda, Lea Krešić.

 

Niko Krešić je proglašen za najboljeg dječaka u kicku u konkurenciji 47 dječaka, a Antonia Marić je proglašena za najbolju djevojčicu u kicku u konkurenciji 43 djevojčice.

U ekipnom plasmanu djevojčice su zauzele 2.mjesto u kicku a dječaci 3. mjesto.

 

Ekipa je bila više nego odlična što pokazuju i naši rezultati. Nažalost ni ovaj put nismo dobili statistiku za natjecatelje B klase, jer smo zasigurno i tu ostvarili neki ekipni plasman a možda i još jednu titulu najboljeg natjecatelja.

Mia Ivanković i Niko Krešić su osvojili po 2 zlata te su pokazali nadmoć u svojim kategorijama. Konkurencija je bila brojna i jaka i ovaj turnir je našoj cijeloj ekipi dobro došao zbog iskustva.

Ekipu je vodio trener Boris Knezović.

Turnir se održao na 7 borilišta s elektronskom opremom Daedo u 3 discipline: borbe, forme i kick a mi možemo biti ponosni na medalje u sve tri discipline. Nastupilo je oko 550 natjecatelja iz 4 države.

Čestitke čitavoj ekipi, bravo :-)

 

Upis --- trenirajte s nama

 • Grupa za naše male članove +

  Taekwondo klinci je vesela dječja grupa, koja uspješno okuplja malu djecu u našem klubu još od 2005. godine. Read More
 • 1

 • WTF Taekwondo +

  Malo o taekwondo-u... Read More
 • 1
 • Rekreacija za odrasle +

  U našem klubu nudimo i rekreaciju za odrasle. Ovo nije samo grupa za roditelje, nego i za sve odrasle, koji Read More
 • 1
 • Naše druge klupske aktivnosti +

  Potičemo i druge sposobnosti naših članova Read More
 • 1