Wednesday 24 July 2024

crostar_tkd@yahoo.com

O klubu

Taekwondo klub CRO STAR osnovan je u jesen 2002. kao prvi i jedini klub takve vrste u Mostaru i Hercegovini. Vodi ga trenerica Klaudia Marić, koja je i osnivač taekwondo-a u Mostaru. Već dugi niz godina se uspješno bavi ovom borilačkom vještinom. U svojoj sportskoj karijeri je bila na velikom broju turnira, od državnih do međunarodnih i A klasa turnira, osvojivši medalju na svakom od njih.


Na treningu se uče ručne i nožne tehnike uključujući atraktivne leteće nožne tehnike, napad i obrana u 4 pravca, borba na 3 koraka, borba na 1 korak, samoobrana, forme, razbijanje dasaka, poluslobodna i slobodna borba/sportski taekwondo. Učenici ovog kluba podjeljeni su na: taekwondo klince, početnike, napredne, rekreativce i sportaše.

Treninzi se održavaju u klupskom prostoru na Rudniku. Dvorana je opremljena svim rekvizitima, koji su potrebni za razne vidove treninga.

Danas klub okuplja oko 130 članova. Na natjecanjima Cro Star predstavljaju borci u svim uzrasnim skupinama (kikići, vrtićanci, mlađi kadeti, stariji kadeti, juniori, seniori) i formaši također u svim uzrasnim skupinama (mlađi kadeti, stariji kadeti, juniori, seniori). U klubu imamo reprezentativce, državne prvake, prvake Balkana, prvake otvorenog prvenstva Bavarske (Njemačka), vice-prvaka otvorenog prvenstva Njemačke (Hamburg), osvajače titula na međunarodnim turnirima u BiH, Hrvatskoj, Sloveniji, Srbiji, Austriji, Njemačkoj, Italiji, Češkoj, Slovačkoj, Makedoniji, Crnoj Gori.

Upis --- trenirajte s nama

 • Grupa za naše male članove +

  Taekwondo klinci je vesela dječja grupa, koja uspješno okuplja malu djecu u našem klubu još od 2005. godine. Read More
 • 1

 • WTF Taekwondo +

  Malo o taekwondo-u... Read More
 • 1
 • Rekreacija za odrasle +

  U našem klubu nudimo i rekreaciju za odrasle. Ovo nije samo grupa za roditelje, nego i za sve odrasle, koji Read More
 • 1
 • Naše druge klupske aktivnosti +

  Potičemo i druge sposobnosti naših članova Read More
 • 1