Friday 3 December 2021

crostar_tkd@yahoo.com

U subotu 10.7.2021. polagali su naši slatki maleni taekwondo klinci. S njima je polaganje uvijek jedan veliki događaj i jedna velika radost. Naši maleni se maksimalno trude i tako ih je lijepo vidjeti dok pokušavaju dati sve od sebe.
11.7.2020. su naši Taekwondo klinci pristupili polaganju, a položili su sljedeći: Jakov Lucović, Niko Krešić, Domagoj Doko, Emanuel Naletilić, Gabriel Ćeško. Njihovo polaganje se sastojalo iz 4 dijela a položili su s odličnim ocjenama. Naši Taekwondo klinci su pokazali disciplinu, motivaciju, veliku želju i sve ono što…
28.6.2018. smo u našoj dvorani organizirali polaganje za naše male ali moćne Taekwondo klince. Njih 10 je pristupilo polaganju i uspješno položilo :-) Pokazali su koje su stavove naučili, blokove, udarce nogom, kombinacije, fajtali su se i razbijali 'daske'. Svi naši klinci zaslužuju jednu VEEEELIKU pohvalu za…
29.6.2017. je 11 naših taekwondo klinaca uspješno realiziralo svoje polaganje. Pokazali su spretnost na poligonu, osnovne ručne i nožne tehnike, kombinacije, borbu i razbijanje malih 'dasaka'. Dobili su medalju za turnir i diplomu za uspješno savladan program taekwondo klinaca.
30.6.2016. godine smo održali polaganje za naše klince. Njih 16 je pristupilo polaganju i zaista su bili super.
Naši taekwondo klinci su polagali u utorak 30.6.2015. Njih 11 je pristupilo polaganju. Svi su položili i bili više nego odlični. Disciplina je bila na nivou, a njihovo polaganje se sastojalo od 3 dijela.

Upis --- trenirajte s nama

 • Grupa za naše male članove +

  Taekwondo klinci je vesela dječja grupa, koja uspješno okuplja malu djecu u našem klubu još od 2005. godine. Read More
 • 1

 • WTF Taekwondo +

  Malo o taekwondo-u... Read More
 • 1
 • Rekreacija za odrasle +

  U našem klubu nudimo i rekreaciju za odrasle. Ovo nije samo grupa za roditelje, nego i za sve odrasle, koji Read More
 • 1
 • Naše druge klupske aktivnosti +

  Potičemo i druge sposobnosti naših članova Read More
 • 1