Thursday 29 February 2024

crostar_tkd@yahoo.com

U srijedu 21.2.2024. godine je u prostorijama Sportskog saveza Grada Mostara održan sastanak predstavnika borilačkih klubova kako bi se postigao dogovor o aktualnim pitanjima u svezi nadolazeće skupštine. Ovom sastanku je nazočila trenerica Klaudia. 
Budući da uskoro počinju natjecanja u novoj natjecateljskoj sezoni, naši sportaši su obavili liječničke preglede tijekom mjeseca veljače. Drago nam je da su nam svi sportaši zdravi, jer nam je zdravlje svakako na prvom mjestu. 
U ponedjeljak 15.1.2024. trenerica Klaudia gostovala je na RTV Herceg Bosna u sportskoj emisiji Sprint. Razgovaralo se o uspjesima kluba na turnirima u 2023. godini, o svim aktivnostima kluba te grupama koje klub nudi. Zahvaljujemo se na pozivu i na prilogu o našem klubu.
U subotu 16.12.2024. je u Sarajevu u organizaciji Taekwondo saveza Bosne i Hercegovine održan seminar za trenere kako bi stekli licence za 2024. godinu. Naš klub je nazočio ovom seminaru a licence su stekli treneri Klaudia Marić, Boris Knezović i Teo Jergović.
U srijedu 6.12.2023. je sveti Nikola posjetio mališane u našem klubu. Usred treninga se jednostavno pojavio što je jako obradovalo svu djecu, koja su mu pritrčala u zagrljaj. Zajedno su pjevali i plesali, no sveti Nikola je obavio i vrlo važan razgovor s djecom o mobitelima, igricama,…
Naš klub pored taekwondo treninga redovno organizira i druge aktivnosti kojima želimo potaknuti ljude na tjelovježbu i zdrav način života. DM trgovine su prepoznale kvalitetu našeg rada te su podržale projekt pod nazivom „Očuvajmo žensko zdravlje uz taekwondo“.

Upis --- trenirajte s nama

 • Grupa za naše male članove +

  Taekwondo klinci je vesela dječja grupa, koja uspješno okuplja malu djecu u našem klubu još od 2005. godine. Read More
 • 1

 • WTF Taekwondo +

  Malo o taekwondo-u... Read More
 • 1
 • Rekreacija za odrasle +

  U našem klubu nudimo i rekreaciju za odrasle. Ovo nije samo grupa za roditelje, nego i za sve odrasle, koji Read More
 • 1
 • Naše druge klupske aktivnosti +

  Potičemo i druge sposobnosti naših članova Read More
 • 1