Wednesday 24 July 2024

crostar_tkd@yahoo.com

Josip Bevanda nagrađen od strane TKDSBiH

U nedjelju 21.1.2024. je u organizaciji Taekwondo saveza Bosne i Hercegovine u Sarajevu upriličena Gala večer, na kojoj su predstavljeni uspjesi saveza te su nagrađeni najbolji sportaši za njihove rezultate u 2023. godini.

Među njima je bio i naš Josip Bevanda, koji se natječe u juniorskom uzrastu. U 2023. godini imao je nastupe tijekom cijele godine u BiH, Hrvatskoj i Crnoj Gori. Nastupao je kao član Taekwondo reprezentacije BiH i kao član Tima Federacije BiH. Osvojio je medalju na svim turnirima a posebno se može istaknuti da je aktualni viceprvak države i da je treći na Balkanskom prvenstvu. Izborio se za medalju na svim važnim kriterijskim turnirima u BiH te na ostalim međunarodnim turnirima u inozemstvu. Nositelj je crnog pojasa 2. Dan. 

Josip je jako napredovao u prošloj godini o čemu svjedoče i njegovi uspjesi. U prvoj godini juniorskog uzrasta već ima medalju s Balkanskog i Državnog prvenstva. U Zadru je bio proglašen za najboljeg juniora turnira, a proglašen je i za najboljeg juniora našeg kluba.

Josip inače ne propušta nijedan trening, daje uvijek sve od sebe i to je kao što vidimo formula za uspjeh. 

Šta drugo reći nego da smo preeeponosni na našeg Josipa. Želimo mu još više uspjeha u ovoj godini, te se već radujemo narednoj Gala večeri :-) 

Gala večer se održala u hotelu Hills s početkom u 18 sati. Večer je otvorio prof. dr. Izet Rađo, predsjednik Olimpijskog komiteta BiH, a potom je riječ preuzeo predsjednik Taekwondo saveza Samir Šarić. 

 

Upis --- trenirajte s nama

 • Grupa za naše male članove +

  Taekwondo klinci je vesela dječja grupa, koja uspješno okuplja malu djecu u našem klubu još od 2005. godine. Read More
 • 1

 • WTF Taekwondo +

  Malo o taekwondo-u... Read More
 • 1
 • Rekreacija za odrasle +

  U našem klubu nudimo i rekreaciju za odrasle. Ovo nije samo grupa za roditelje, nego i za sve odrasle, koji Read More
 • 1
 • Naše druge klupske aktivnosti +

  Potičemo i druge sposobnosti naših članova Read More
 • 1